Добре дошли в  Хотел Алегра, гр. Велинград

 • Хотел ``Алегра``

  се намира във Велинград – СПА столицата на Балканите. Сгушен между хълмовете, предлага на своите гости тишина и уют.

  Хотелът разполага с 9 двойни стаи, 16 студия, 6 двустайни апартамента и 2 тристайни апартамента. Всяко помещение е оборудвано с цифрова телевизия, мини бар, WIFI.

  Всеки гост може да отпочине в уютната обстановка на Лоби бара и да отседне в Класическия ресторант с 80 места, предлагащ традиционни ястия с предварителна резервация.

  Зоната за релакс в Хотел ``Алегра`` завладява с неповторимата си атмосфера и е идеално място отдих и бягство от грижите. На разположение на гостите са – вътрешен и външен басейни,външно и вътрешно джакузи, шезлонги, сауна, парна баня, зона за релакс. С богата гама от масажи и терапии в уютна обстановка, нашият екип от професионалисти ще Ви накара да се отпуснете и да забравите за грижите.

  На разположение на гостите е и безплатен паркинг.

  Външен и вътрешен детски кът.

  Наред с добрите климатични условия и минерални извори , Велинград и в частност нашият хотел предлагат отлични условия за ваканция, отмора сред природата, еко и планински туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, тризвездния Хотел ``Алегра`` е особено подходящо място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества. Конферентната зала – за около 50 човека разполага с естествено осветление, мултимедия, екран, микрофон и флип чарт.

  Заповядайте в Хотел ``Алегра``, и се насладете на приятна обстановка, традиционни ястия и богата гама от масажи и терапии!

 • Velingrad

 • За Велинград

  Велинград е град в Южна България, западните Родопи и е създаден в 1948 г. от resortсливането на три села: Лъджене, Каменица и Чепино.Той се намира в град Пазарджик и е втори по-големина в областта след областния град Пазарджик. Велинград е един от най-безоблачните градове в България.
  Водните ресурси в района на Велинград: реки, карстови и минерални извори има в изобилие, като най-популярният карстов извор е Клептуза. Многобройни бистри планински потоци се обединяват в Чепинска река.
  Във Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища.
  Животворните дарове – слънце, вода здраве са гаранция за пълноценна почивка в хотел ”Алегра” .
  Минералните извори /80 на брой/, мекият климат и прекрасната природа са голямото богатство на града. Велинград е един от най-големите балнеологични курорти в България и е известен като „СПА столица на Балканите“.

 • Информация

  Информация за всички услуги, предлагани от хотела:
  - Рецепция – Работно време от 08:00ч. – 20:00ч.;
  - Настаняване: след 14:00ч.
  - Освобождаване: до 12:00ч.
  - Заплащане на стаите: в деня на настаняване;
  - Класически ресторант, предлагащ разнообразни традиционни ястия с 80 места; Работно време – 08:00ч. – 24:00ч.
  - Всеки петък и събота ди джей парти.
  - Клиенти в хотела без предплатена вечеря, при желание да вечерят в ресторанта е необходимо да резерезервират маса предварително.
  - Лоби бар с Работно време – 08:00ч. – 24:00ч.
  - Център за релакс – вътрешен и външен басейни, сауна, зала за релакс, парна баня, шезлонги, вътрешно и външно джакузи;
  Работно време – 08:00ч. – 20:00ч.
  - Вътрешен басейн – с размери 9м. на 4м., дълбочина 140м.
  - Вътрешен детски басеин – с размери 9м.на 1,50м.,дълбочина 0,50м.
  - Вънешен басейн – с размери 10м. на 4м., дълбочина 1,40м.
  - Външен детски басеин – с размери 4м.на 2м.,дълбочина 1м.
  - ВИП зона – (срещу допълнително заплащане) – самостоятелна сауна за трима, джакузи, зона за релакс, телевизор и аудио система.
  Работно време – 08:00ч. – 20:00ч./1ч.-20лв.;2ч.-30лв.;3ч.-45лв./
  - За съхранение на лични вещи и ценности, се обърнете към Рецепция!
  - Интернет достъп – безплатен, свободен достъп
  - Мини-бар – заплаща се на Рецепция. Във всяка стая има ценова листа на мини-бар. Той се съобщава от камериерка, след попълнена бланка;
  - Тоалетни принадлежности – на разположение във всяка хотелска стая са: тоалетен сапун, шампоан, гел-душ,4 вида кърпи, халати. При нужда от нещо се обърнете към отдел Рецепция;
  - Хотел ``Алегра`` предоставя по-един халат на човек при престой до три дни. При желание за смяна на халат от клиента в упоменатия /тридневен/ престой, всеки следващ се заплаща по 10лв.на рецепция.
  - В хотела не се допускат домашни любимци;
  - Транспорт – за такси се обърнете към рецепция. Автобусната спирка на градския транспорт се намира на главната улица. За информация от Автогара Велинград – тел. 0898 714952;

AdministrationЗа хотела